Online vergaderen is vooral in deze tijd niet meer weg te denken uit ons systeem. Tijdens de corona crisis hebben we veel verschillende manieren leren kennen om met elkaar te communiceren. Zo zul je onder andere bekend zijn met Microsoft Teams, Zoom of Google Hangouts. Welke vergadertools er zijn en hoe je deze gebruikt leggen wij uit!

Microsoft Teams

Wanneer je als bedrijf veel werkt met Microsoft, dan is Microsoft Team een goede tool om online mee te vergaderen. Microsoft Teams is één van de makkelijkste vergadertools voor bedrijven. Deze tool wordt dan ook het meest gebruikt onder de volwassenen vanaf ongeveer 40 jaar. 

Zoom

Zoom is een nieuwe versie van online vergaderen die eigenlijk het laatste jaar enorm populair geworden is. Met Zoom kun je niet alleen videobellen, maar je kunt er ook naast chatten. Je hoeft voor Zoom geen account te hebben en je kunt dus direct aansluiten bij de vergadering.  

Google Hangouts

Dan hebben we ook nog de populaire vergadertool Google Hangouts. G-suite is de overkoepelende versie voor zakelijke apps, waaronder Google Hangouts. Met een Google account kun je dus ontzettend makkelijk aanschuiven in Google Hangouts en de vergadering bijwonen. 

Fysiek vergaderen

Omdat we weer streven naar een gezondere samenleving waarin besmettingen dalen, kunnen we ook goed voorstellen dat je weer toe bent aan een fysieke vergadering. Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Alphen aan den Rijn? Kijk dan eens bij At The Office voor een geschikte ruimte. Je kunt in deze zaal ook één van de vergadertools openen zodat je ook kan communiceren met mensen die nog liever niet fysiek vergaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *