pallet

Nieuwe speler in de logistieke sector? Dan zijn nieuwe pallets geen overbodige luxe

In de logistieke sector heerst eigenlijk nagenoeg altijd een sfeer van hectiek en drukte. Ja, bij veel bedrijven die in de logistiek actief zijn heerst met enige regelmaat een tekort aan personeel. Wat dat betreft kun je concluderen dat er zeker ruimte is voor nieuwe spelers in deze markt. Als je interesse hebt in het toetreden tot de logistiek – in welke hoedanigheid dan ook – dan zal het inrichten van je magazijn ongetwijfeld een van je eerste prioriteiten zijn. Het aanschaffen van een aantal pallets is dan iets waar je niet aan ontkomt. Pallets vormen immers dé manier om op veilige wijze veel (zware) goederen op te slaan en te transporteren. Maar waar koop je een nieuwe lading pallets eigenlijk in? Hieronder lees je wat belangrijke tips hieromtrent.

pallets

Bij wie kun je het best je pallets aanschaffen?

Nieuwe pallets kopen is iets dat je bij diverse partijen kunt doen. Aan te raden is evenwel een verkoper te vinden die in ieder geval deze eigenschappen heeft:

Kies een palletspecialist die alle soorten pallets in het assortiment heeft.

Ga voor een partij die snel kan leveren en die hiervoor ook bezorgafspraken inplant met jou.

Probeer een verkoper te vinden die bij grote aantallen ook kortingen verschaft.

Zoek een aanbieder met een grote flexibiliteit; eentje die er dus geen probleem van maakt als je specifieke aantallen van verschillende pallets nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *