Room management

Wil je als bedrijf en aanbieder van vergaderruimtes of kantoorplekken reserveren eenvoudiger maken voor je klanten, maar zelf als verhuurder ook makkelijker inzicht krijgen in de bezetting en reserveringen? Door gebruik te maken van room management, is het voor de klant eenvoudig om te reserveren. Dit kan via de email, maar ook via een app. Zowel de klant als de verhuurder heeft direct inzicht in de bezettingsgraad en mogelijkheden betreft de ruimtes.

Room management

Eenvoudig in te passen

Het systeem van room management kun je eenvoudig inpassen in het bestaande systeem van je bedrijf, het heeft geen grote impact op het systeem want je als bedrijf al hanteert. Hanteer je het systeem goed, dan zal het snel al geld gaan verdienen voor je. Reserveren wordt eenvoudiger, ruimtes en kantoorplekken worden maximaal benut en je hebt geen plekken meer die langer dan gereserveerd worden bezet. Door slimme modules in te zetten, weten gebruikers precies waar zij aan toe zijn. Wil men langer gebruik maken van de werkplek, zal deze bijgeboekt moeten worden als er ruimte is.

Hou als gebruiker de controle

Heb je een ruimte of werkplek gehuurd, dan is het eenvoudig om er zelf de controle over te houden. Met de extra opties is het zelfs mogelijk om lunch, koffie en thee te kunnen bestellen. Niet alleen wordt de ruimte effici├źnt benut, je tijd wordt door het room management ook perfect benut. Geen tijd kwijt aan dingen om te regelen, een uur geboekt betekent ook een uur gebruik maken van de ruimte. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *