In de Babybranche is het van belang om consumenten tevreden achter te laten en een ambassadeur te maken van het bedrijf. In deze branche is het aannemelijk dat klanten vaker een aankoop doen, als ze tevreden zijn het bedrijf.  

Online buiten openingstijden 

De live chat service is 72 uur per week online, hier kunnen klanten met vragen komen die met het desbetreffende bedrijf te maken hebben. Dit kunnen vragen zijn over producten, maar ook over randzaken. 


Door deze bereikbaarheid kunnen klanten online ook buiten regulier openingstijden terecht bij de klantenservice. De live chat service is voor klanten een manier waarop ze in eerste instantie anoniem in contact kunnen komen met het bedrijf. Klanten zullen eerder in contact komen met een bedrijf doormiddel van een live chat service, dan telefonisch contact opnemen of via een contactformulier. Als een klant verder goed wordt geholpen in de chat, geven ze eerder contactgegevens door. 

Haal meer uit je klantenservice! 

Aan het begin van een samenwerking tussen Chatkracht en een klant, kan de klant een kenniscentrum samenstellen. In dit kenniscentrum kan de klant precies aangeven hoe de klant moet worden aangesproken en worden behandeld. Daarnaast kan de klant alle informatie over producten en het bedrijf zelf hierin zetten. Dit zorgt ervoor dat de chat zo goed mogelijk kan worden opgepakt. Als een klant geïnteresseerd is in een van de producten of diensten van een bedrijf, probeert Chatkracht de contactgegevens van de klant te achterhalen. Hierdoor heeft een bedrijf een warme lead. Het bedrijf hoeft dan alleen nog maar de sale te maken. Een website bezoeker wordt binnen 30 seconden verder geholpen, als er een chat wordt gestuurd. Dit kan er in resulteren dat er loyale klanten komen die meerdere keren aankopen zullen doen.  

Kortom de live chat functie is in deze branche een toegevoegde waarde. De klanten zullen goed worden geholpen en kunnen 72 per week terecht bij de klantenservice. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *