Kunststof bakken en vouwkratten kunnen ervoor zorgen dat je je bedrijf beter kunt organiseren. Zo kun je kunststof bakken van verschillende maten prima gebruiken om je voorraden per soort op te bergen. Zeker wanneer we het hebben over kleine onderdelen, schroefjes, moertjes, deuvels en ander klein spul, kunnen kunststof bakken je magazijn veel overzichtelijker maken. Door iedere bak te voorzien van een label waarop de inhoud en de maat van de inhoud vermeld staat, kun je ook al snel zien welke onderdelen besteld moeten gaan worden.

Kunststof bakken meenemen naar je klus

Van die doosjes van de bouwmarkt met daarin schroeven of spijkers, die kennen we allemaal wel. Het is fijn dat er precies op ieder doosje staat wat er in zit, maar het is jammer dat deze doosjes zo snel sneuvelen. Ze zijn eigenlijk niet geschikt voor hergebruik. En dus zit er maar één ding op: bouw je werkbus zo om dat je er kunststof bakken van verschillende formaten in kwijt kunt en dat je op die manier altijd de juiste materialen bij je hebt. Of het nu gaat op schroeven van 35, 45 of 75 mm, als je iedere soort een eigen bak geeft, weet je ook nog eens precies wat er nog voorhanden is. Hetzelfde doe je natuurlijk met pluggen en andere kleine voorraden.

Vouwkratten kennen we voornamelijk als boodschappenkratten

Maar ze kennen meer toepassingen. Zo kun je er bijvoorbeeld heel goed je planten en bloemen in vervoeren als je langs de deuren gaat met je waren. Door vouwkratten te gebruiken zorg je voor overzicht voor je klanten en ook kun je een leeg krat gemakkelijk en heel plat opbergen. Geen lege dozen die in de weg staan. Dat is natuurlijk heel handig. En je weet, als je met planten werkt, dan kan de verpakking nog wel eens modderig zijn. De vouwkratten kun je gewoon schoonmaken met de tuinslang of de hogedrukspuit. Zo ziet je mobiele bloemenwinkel er altijd netjes uit.

Bestel je materialen online

Wanneer je kunststof bakken nodig hebt voor opslag of voor transport, dan kun je deze het best online bestellen. Meet goed op voor welke maximale maat je ruimte hebt in je magazijn, je werkbus of je kofferbak. Alle kunststof bakken zijn voorzien van fijne handgrepen waardoor het tillen gemakkelijker gaat. Een kunststof bak gaat jarenlang mee, je kunt er zelfs, als je ze gebruikt om goederen in te leveren, een borg over laten betalen. Maar eigenlijk hoef je het voor de prijs niet te laten. Gun jezelf deze kunststof bakken. Ze maken je leven een stuk gemakkelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *