coffee cup bedrukken

Organiseer jij een evenement of wil je gewoon minder milieuonvriendelijk afval op kantoor hebben? Dan is het gebruik van kartonnen bekertjes ideaal. Ze zijn handig in gebruik, kunnen direct ingezet worden en de meeste dranken kun je er prima uit drinken, van koud en warm. Bovendien zijn er ook kartonnen bekers die je goed als uitdeelbekertjes kunt gebruiken voor bijvoorbeeld zoutjes of snoeptomaatjes. Om ook een beetje jouw merk uit te kunnen stralen kun je ervoor kiezen om je kartonnen bekers te laten bedrukken met de naam en/of het logo van jouw onderneming. Dit wekt een betere band op en is ook nog eens een goede vorm van promotie. Wil jij ook goede kartonnen bekers laten bedrukken met een zelf gekozen opdruk? Kijk dan bij ons op de website voor de mogelijkheden.

De beste kartonnen bekers met bedrukking

Kartonnen bekers bedrukken doe je alleen bij bekers die ook goed gebruikt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekertjes die bij het koffiezetapparaat in de supermarkt of op kantoor staan. Deze zijn goed geschikt om bijvoorbeeld warme dranken als koffie en thee mee te drinken, zonder dat ze smelten of dat je je vingers brandt aan de warmte. Maar ook tijdens congressen of wanneer je in het centrum iets van je eigen productie aan wilt prijzen zijn deze bekertjes een fantastische oplossing.

Bij ons is het bedrukken van kartonnen bekers met je eigen opdruk zo gepiept. Met de handige online tool kan zelfs de minst ervaren digibeet nog iets moois maken en de bekers worden snel geleverd. Mocht je nu echt niet kunnen werken met de tool, dan helpen wij je graag kosteloos. Dit in combinatie met dat de prijs van de bekers lekker laag ligt geeft alleen maar meer stimulans om ze te bestellen.

Veel bestellen, betere omstandigheden

Van kartonnen bekers heb je er nooit genoeg. Daarom kun je de bekers met bedrukking in grote getalen tegelijk bestellen. Op deze manier kun je meteen een goede voorraad opbouwen en zit je nooit zonder. Daarbij worden de bekers alleen maar goedkoper des te meer je er koopt. Als we dan ook nog meerekenen dat we alleen gerecycled karton gebruiken en dus bijdragen aan een beter milieu, dan kun je al helemaal zeggen dat er geen reden zou kunnen zijn waarom het gebruik van onze methode om kartonnen bekers te bedrukken geen goed idee kan zijn voor jouw onderneming.

Kijk voor inspiratie eens op de website van Right Time Private Label

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *