heet

Ieder bedrijf wil zoveel mogelijk naamsbekendheid. Maar hoe creëer je dat? Dit kan je doen door aanstekers te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Het laten bedrukken van aanstekers is erg goedkoop zo kan je een bedrukte aansteker weggeven aan je klanten. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw klant bij het gebruiken van de aanstekers met logo direct aan jouw bedrijf denkt en is de kans groter dat de klant terug komt.

Waar kan ik mijn aanstekers laten bedrukken?

Het laten bedrukken van een aansteker doe je natuurlijk bij aanstekerwereld.nl. Aanstekerwereld.nl werkt met snelle verzendingen, ze zijn erg goedkoop, ze hebben meer dan 25 jaar ervaring en ze bieden jou een gratis drukvoorbeeld voor jou aanstekers met logo zodat je precies kan zien wat je kan verwachten.

aanstekers met logo

Wat zijn de kosten van een bedrukte aansteker

Vanaf €0,11 per stuk kan je bedrukte wegwerpaanstekers kopen dit is erg goedkoop maar wat de naam al zegt de aansteker gaat niet erg lang mee.

Vanaf €0,23 per stuk kan je elektronische aanstekers kopen deze gaan langer mee en zijn kwalitatief ook beter.

Vanaf €0,36 per stuk heb je een storm aansteker deze aansteker is van een hoge kwaliteit hij kan tegen wind en is navulbaar.

Voor deze prijzen kan je deze aanstekers echt niet aan jouw bedrijf voorbij laten gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *