raamfolie

Wanneer je op de begane grond woont heb je vaak inkijk vanaf de openbare weg, mensen die langslopen kijken nu eenmaal graag bij mensen naar binnen. Zeker in de avond kan dit als vervelend worden ervaren als je bijvoorbeeld televisie aan het kijken bent, door raamfolie te gebruiken op de ramen zorg je ervoor dat de privacy weer gegarandeerd is. Ook bij deze folie heb je de vrijheid om zelf bepalen wat je leuk vindt, zo ontwerp je eenvoudig een unieke strook voor op je raam.

Neem de voordeur ook mee

Raamfolie wordt niet alleen gebruikt op het raam van de woonkamer, bij de voordeur speelt zich hetzelfde probleem af. Alles wat er in de hal staat, kan worden gezien van buitenaf. Gebruik je folie met daarin het huisnummer uitgesneden, ziet iedereen direct bij welke woning ze zijn. Eventueel is het ook nog mogelijk om de namen van de gezinsleden eruit te laten snijden, bij de uitgesneden delen kan er wel naar binnen worden gekeken. Kies voor de folie en zorg ervoor dat je weer je privacy terug krijgt. 

raamfolie

Folie voor het klaslokaal

De gangen in een school zijn meestal niet heel erg decoratief te noemen, met raamfolie die doorzichtig is en van leuke vrolijke kleuren voorzien worden de lokalen en de gangen weer gezellig. Je kunt de folie voorzien van allerlei leuke afbeeldingen in verschillende kleuren, je kunt zelfs de tekeningen van de kinderen erin laten verwerken. De kinderen kunnen dan trots aan iedereen laten zien wat ze hebben getekend, voor de sfeer is het dus ook leuk om de folie te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *