VOG aanvragen

Je bent een half jaar geleden afgestudeerd aan de hbo-opleiding Communicatie. Vier jaar heb je hard gewerkt om je diploma te halen. Je genoot ontzettend van je studententijd, maar het werd tijd om volwassen te worden. Nu ben je een half jaar aan het werk, maar je zit niet lekker op je plek. Eigenlijk weet je op dit moment helemaal niet wat je wilt. Je hebt dit ook aangegeven bij je werkgever. Gelukkig zijn ze heel blij met jou en willen ze samen met jou kijken of jouw talenten ook anders ingezet kunnen worden. Daarom hebben ze gevraagd of je wilt kijken welke soorten assessments er allemaal zijn en of een ontwikkelassessment dan niet iets voor jou is. Aan de ene kant lijkt het je wel wat zo’n assessment. Zo leer je jezelf net weer op een andere manier kennen. Misschien komen jouw talenten in een andere vakgebied nog veel beter tot zijn recht. 

Ik wil op reis

Maar eigenlijk speelt er nog iets anders door je hoofd. Je wilt eigenlijk veel meer van de wereld zien en op reis gaan. Je bent nu nog nergens aan verbonden dus waarom zou je nu niet voor die reis gaan? Je hebt ondertussen geld gespaard dus niks houd je tegen. Maar wat zijn dan leuke backpack bestemming? Er zijn natuurlijk enorm veel mooie plekken te noemen, maar we behandelen er drie voor je. 

  1. Australië is bij uitstek het land waar jouw eerste backpack avontuur kan beginnen. Het biedt oneindig veel mogelijkheden en onwijs mooie natuur. Datzelfde geldt natuurlijk voor Nieuw-Zeeland. Als je richting Australië gaat, dan kan een reis door Nieuw-Zeeland echt niet ontbreken.
  2. Thailand ademt backpack. Het is een land van super mooie stranden, mooie natuur en prachtige tempels. Bangkok is de hoofdstad van Thailand en zeker een bezoek waard. 
  3. Had je al aan Mexico gedacht? Als je van Midden-Amerika houdt, dan wordt dit jouw backpack bestemming. Met zijn mooie stranden en maya ruïnes is Mexico ultiem genieten. En dat doe je natuurlijk samen met een tequila of corona. Proost!

Weet je nu wel wat je wilt? Pak je laptop en boek jouw favoriete backpack bestemming.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *