Een modern kantoor; niet iedereen heeft hier hetzelfde beeld bij. Bij een modern kantoor denken de starters aan flexibiliteit, vrijheid, open, eerlijk en fijne collega’s. Wanneer je aan iemand vraagt die al meer dan dertig jaar werkt hoe een modern kantoor eruitziet krijg je waarschijnlijk andere antwoorden. Het ouderwetse kantoor is voor hen nog heel bekend. Bij een ouderwets kantoor kun je denken aan lange dagen maken, weinig salaris, weinig ruimte voor groei en ontwikkeling en vooral een grauw uiterlijk van het kantoor zelf. Hier krijgen we natuurlijk geen energie van. Laten we kijken naar het hedendaagse, moderne kantoor waar we allemaal met plezier naartoe gaan.

Flexplekken en ontspanningsruimtes

Ruimte voor ontspanning hoort bij een modern kantoor. Het is ruimte waar personeel even moment voor zichzelf heeft. Weg van de werkplek en even oplaadt. Het zorgt daarnaast ook voor meer motivatie en een betere productiviteit. Verder zijn flexplekken ook iets wat een must is bij een modern kantoor. Bij een modern kantoor heb je niet één vaste plek, maar kun je iedere dag ergens anders zitten. Ook zijn het vaak ergonomische werkplekken, wat bijdraagt aan een betere werkhouding. Zo zien we vaak terug dat werknemers afwisselen van een zittende werkhouding naar een staande werkhouding.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Tenslotte is ruimte voor groei en ontwikkeling ook belangrijk. Door open en makkelijk te communiceren met je teamleiders en managers, kun je precies zien waar je misschien beter je werk doet en waarin je je nog kunt specialiseren.

Misschien tijd voor verbouwing?

Merk je op dat jouw kantoor er niet uitziet zoals je zou willen of zoals hierboven omschreven wordt? Dan is het misschien tijd voor een kantoorverbouwing. Je kunt hierover in gesprek gaan met je eigen team, maar je kunt ook een extern bedrijf inschakelen die met jou meedenkt bij een nieuw kantoor ontwerp. Zo kun jij je eigen kantoor ombouwen tot de beste plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *