kartonnen dozen

Zoals je wel weet kun je kartonnen dozen gebruiken voor verschillende doeleinden. Maar als je een eigen webshop hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om items snel op te sturen naar de klant. De klant heeft het liever gisteren binnen dan morgen. Daarom doen eigenaren van de webshop er vaak alles aan om te zorgen dat bestellingen dezelfde dag nog de deur uit gaan. Dit gaat niet vanzelf, er moet namelijk wel een ruime voorraad zijn aan verpakkingsmaterialen. Het kunnen dan kartonnen dozen zijn, maar je kunt ook denken aan enveloppen. Als je een eigen onderneming hebt, dan is het belangrijk dat je ook gaat zorgen dat je alles op voorraad hebt. Je weet vast en zeker wel ongeveer hoeveel verpakkingen je per dag, week en maand nodig hebt. Als je webshop aan het groeien is, dan moet je ook zorgen voor een ruimere voorraad aan verpakkingsmaterialen. Gelukkig ben je hier dan aan het juiste adres en dan kun je op je gemak het aanbod bekijken en dan zien welke scherpe prijzen er gehanteerd worden. Zorg dat jij genoeg kartonnen dozen hebt zodat je je klanten ook snel kunt bedienen met de bestellingen.

kartonnen dozen

Kerst cadeaudoos kiezen

Rond de feestdagen is het leuk om een mooie kerst cadeaudoos te kiezen en de items in te verzenden. Alleen al het in ontvangst nemen van de mooie vrolijke gekleurde doos is voor veel mensen al een feest. Laat staan wat ze dan vinden als ze het open mogen maken. Het is leuk om eens op je gemak na te gaan wat de mogelijkheden zijn:

  • Je hebt verschillende kerst cadeaudozen waar je uit kunt kiezen.
  • Diverse afmetingen.
  • Grote aantallen.
  • Scherpe prijzen.

Als je weet hoeveel werknemers je hebt, dan kun je ook het aantal dozen al bestellen. Je bent er dan in ieder geval op tijd bij en dan kan het kiezen van cadeautjes ook snel beginnen. Maar de verpakking is ook van belang, dan heb je in ieder geval al wat leuks waar je het in kunt doen. Je zou voor alle personeelsleden dezelfde doos kunnen kiezen, of voor mannen een andere doos dan voor vrouwen? Een keuze die je zelf kunt maken, maar gelukkig heb je nog tijd.

Producten verzenden leuker maken

Je hebt zelf in de hand hoe leuk je je producten gaat versturen, zoals met kerst cadeaudozen. Je kunt dan nog eens bedenken wat je er in gaat doen. Wil je juist een pakket vullen met etenswaren of juist met producten waar iedereen echt wat mee kan doen? Je kunt het ook combineren, zorg dat er ook wat persoonlijke dingen van het bedrijf bij zitten. Bijvoorbeeld een pen met logo van het bedrijf, en nog wat andere items, puur als aandenken en zodat ze zien dat jij er echt tijd aan hebt besteed om er wat persoonlijks van te maken. Misschien nog een leuk kaartje erbij om hen te bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar? Je cadeau is zo compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *