werk

Flyers verspreiden: nog steeds een heel geschikte promotietechniek

Organisaties besteden tegenwoordig zo veel tijd, geld en aandacht aan het zich profileren via internet dat je bijna zou vergeten dat ook de wereld buiten het internet om nog steeds vele mogelijkheden biedt, bijvoorbeeld op het gebied van het maken van reclame. Folders laten drukken en deze onder de mensen verspreiden is een voorbeeld van zo’n mogelijkheid. Deze papieren folders kun je op straat verspreiden, maar flyers verspreiden huis aan huis is natuurlijk ook een goede strategie. Lees hieronder waarom et een goed idee deze strategie te volgen. Bekijk vervolgens ook nog even aan welke regels je hierbij eigenlijk moet voldoen.

Goede redenen om aan huis aan huis flyerverspreiding te doen

In vergelijking met andere vormen van reclame maken heeft huis aan huis flyerverspreiding deze voordelen in petto:

  • Dit is een vrij goedkope manier van promotie maken.
  • Met huis aan huis verspreiding kun je je bij uitstek richten op het inzetten van een hogere naamsbekendheid in een bepaald geografisch gebied. Dit is natuurlijk vooral handig voor bedrijven wier doelgroep vooral door het woongebied wordt bepaald.
  • Flyers kun je invullen en vormgeven op de manier zoals je zelf wilt. Hierover heb je dus meer controle dan over de manier waarop online advertenties uit de verf komen.
Flyers verspreiden huis aan huis

Houd je altijd aan de regels

Wanneer je van plan bent om huis aan huis flyers te gaan verspreiden, dan is het goed om je te realiseren dat je je hierbij wel aan bepaalde regels moet houden. Hierbij hebben we het vooral over de regelgeving omtrent verspreid van ongeadresseerd reclamedrukwerk. Een belangrijke regel is bijvoorbeeld dat je geen ongeadresseerde flyers mag laten bezorgen bij huizen waar een nee/nee of een nee/ja sticker op de brievenbus is geplakt. Bovendien zul je te rade moeten gaan bij de gemeente in kwestie om erachter te komen welke aanvullende regels mogelijk gelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *