Sinds maart 2020 zijn we in Nederland in rap tempo gewend geraakt aan thuiswerken. En dan is het vaak voor personeel een moment om aan de werkgever bepaalde vergoedingen te vragen. Je kan hierbij denken aan vergoedingen voor de extra kosten die je thuis maakt zoals voor elektriciteit, water maar ook bijvoorbeeld je koffieboontjes. Maar waar je ook rekening mee moet houden, zowel als werkgever als werknemer, is het feit dat personeel ook ergonomisch moet kunnen werken. We vertellen je graag meer over deze handige producten!

Ergonomische muis

Een ergonomische muis is bijna een must voor werknemers. Toch wordt er vaak gekozen voor design en kiezen werkgevers of werknemers ultra platte muizen. We merken dat Nederlanders over het algemeen wat grote handen hebben en daardoor ook een grote of extra grote muis nodig hebben. Wanneer je enkel kiest voor design dan merk je dat je met een te platte hand je muis gebruikt wat voor een muisarm kan gaan zorgen. Daarnaast kan je last van je hand krijgen. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

Monitorstandaard

Als je naar collega’s of personeel kijkt dan zie je dat iedereen redelijk voorover gebogen aan het werk is. Dit is niet altijd even goed voor je rug. Maar daarnaast zie je ook dat veel mensen met hun nek naar beneden naar hun beeldscherm van de laptop kijken. Het is dan verstandig een verhoger aan te schaffen. Maar als je meerdere monitoren heb is de beste oplossing om te kiezen voor monitorstandaarden. Dankzij monitorstandaarden kan je jouw monitoren netjes op de ideale hoogte laten hangen. Dit zorgt er voor dat je geen last krijgt van je nek en je scherm op de perfecte hoogte kan hangen. In de meest ideale situatie krijg je vanuit je werk de mogelijkheid om ergonomische producten aan te schaffen en jou op de meest ideale manier thuis te laten werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *