Natuurlijk is deze Brabantse trekpleister veel meer dan dat. Maar wanneer jullie neutrale grond nodig hebben voor een bespreking, heeft de stad heel wat te bieden!

Ondernemen is en blijft een spannende business. Maar in je eentje zul je nooit groeien. Jij hebt een team nodig dat uit gelijkgestemde mensen bestaat, die evenveel passie en enthousiasme voor jouw zaak hebben als jijzelf! Maar dan moet je wel zeker zijn dat jullie op dezelfde golflengte zitten qua ambities en dat alle belangrijke zaken omtrent de toekomst van jullie onderneming gelijk zijn. Dus is een uitgebreide vergadering op een neutrale plek ergens in Eindhoven altijd een strak plan.

Maar dan ga je niet zomaar in een café, restaurant of achterkamertje zitten. Zeker niet wanneer je beseft dat er zo veel vergaderlocaties in Eindhoven die perfect aansluiten op wat jullie willen! Zo kunnen jullie met elkaar om de tafel, eventueel zelfs met een belangrijke externe partij erbij. Zoek dus naar de perfecte zaal op basis van onderstaande suggesties.

Aangename omgeving

Natuurlijk moet je niet de hele tijd worden afgeleid door wat er om je heen staat, hangt of ligt. Daarmee doelen we op decoraties, behang en wandversieringen en uiteraard ook de vloerbedekking. Maar de uitstraling moet wel heel prettig en positief zijn om jullie voldoende te kunnen inspireren! Kies dus voor een aangename en prettig verlichte ruimte, het liefste met een tot de verbeelding sprekend uitzicht op de koop toe.

Plek voor iedereen

Het is niet voldoende dat iedereen past in de zaal die jij hebt uitgekozen. Alle genodigden moeten ook voldoende bewegingsvrijheid hebben zonder elkaar een oog uit te steken met hun ellebogen. Indien nodig is het dus wel zo fijn wanneer je van de beheerders van de gekozen locatie de opstelling van tafels en stoelen mag veranderen, mocht dit nodig zijn.

Op de kaart

Kun je het vinden? Ja, jij waarschijnlijk wel, je hebt immers de locatie (mede) uitgekozen. Maar mensen die niet zo bekend zijn in Eindhoven hebben er misschien wat meer moeite mee. Dat is niet het geval wanneer je ze een uitgebreide routebeschrijving verstrekt.

Audiovisuele ondersteuning

Soms wil je gewoon jouw verhaal een beetje verduidelijken met beeld en geluid. Gewoon doen! Maar dan heb je daar waarschijnlijk wel een projectiescherm, beamer, laptop, microfoon en/of speakers voor nodig. Neem die mee, huur ze of gebruik die van de locatie zelf, indien die aanwezig zijn. Vraag dit dus zeker na.

Catering

Koffie, thee, koekjes, broodjes, tussendoortjes, water, sap, fruit: laat het in groten getale aanwezig zijn zodat iedereen zijn of haar aandacht met groot gemak bij jouw verhaal weet te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *