laptops

De laatste jaren is het zogeheten ‘nieuwe werken’ steeds populairder geworden onder Nederlandse bedrijven. Dit houdt onder meer in dat medewerkers steeds meer vrij worden gelaten waar en wanneer ze hun werkzaamheden uitvoeren. Dit verschijnsel is dankzij de pandemie uiteraard nog eens flink versterkt. Tel je daarbij op dat Nederland enorm veel zzp’ers kent, dan moet je wel concluderen dat tegenwoordig zeer veel mensen zowat structureel vanuit huis werken. Wat je ook van dit thuis werken vindt, als je ermee te maken krijgt kun je het uiteraard maar beter goed doen. Welnu, de basis van goed kunnen werken ligt natuurlijk in je werkruimte en je apparatuur. Vooral je laptop moet echt goed zijn als je zo productief mogelijk wilt zijn. Lees hieronder waar goede laptops voor hardwerkende thuiswerkers (en ook studenten) zoal aan voldoen.

laptops

Kenmerken geschikte thuiswerklaptops

Als je veelvuldig thuis werkt en dus een zekere afhankelijkheid hebt van de kwaliteit van je laptop, zorg dan dat je er een in huis haalt die aan de volgende kenmerken voldoet:

  • Het scherm is groot genoeg om meerdere tabbladen naast elkaar te kunnen openen.
  • Zorg voor een hoog werkgeheugen. Dit is cruciaal voor een snelle werking.
  • Neem een opslaggeheugen dat past bij de snelheid van het werkgeheugen.
  • Kies een laptop met genoeg USB- en/of HDMI-aansluitingen, zodat je er naar wens bijvoorbeeld een muis, een monitor, een geluidssysteem, een headset en/of een toetsenbord op kunt aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *