fiets

Wil jij een echt speciale bidon hebben, laat jouw bidons met logo dan drukken. Zo kan jij altijd aan andere laten zien wat jouw bedrijf is, of simpelweg van wie de bidon is. Het kan daarom gewoon voor de grap zijn om jouw bidon te drukken maar je kan het ook als een reclame gebruiken. Zo staat jouw bidon bijvoorbeeld zichtbaar in de sportschool terwijl jij op de apparaten aan de gang bent. Hierdoor kan jij lekker sporten en reclame maken tegelijk, zonder enig moeite.

Bidons

De bidons zijn er op verschillende maten, kleuren en variaties. Je hebt een gele bidon met rode tekst, een sportbidon, een shaker bidon en metalen bidons. Ze zijn verkrijgbaar in 500 of 750 milliliter. Elke bidon is aanpasbaar naar jouw wensen en eisen. Als je de kleur van de bidon niks vindt kun je hem een andere passende kleur voor jou kiezen. 

bidons met logo

Accessoires voor bidons

bij bidonwereld.nl zijn er ook accessoires beschikbaar voor bidons, onder andere heb je bidonkratten, bidonhouders maar ook shaker ballen voor je shake bidons. Deze kun je allemaal apart kopen op de website van bidonwereld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *