Online marketing voelt vaak als één groot onderwerp, maar eigenlijk bestaat het uit allerlei losse disciplines die samen het geheel vormen. In deze blog vertellen we je meer over deze disciplines, dus lees gauw verder en ontdek ze!

SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimisation. Hiermee kun je invloed uitoefenen op de positie die je hebt met je websitepagina in de gratis zoekresultaten van Google. Daar kunnen dan weer leads uit voortkomen die uiteindelijk klanten worden, een onderwerp waar partijen zoals Kelson.nl zich veel mee bezighouden.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Hierbij draait het ook om de zoekresultaten van Google, maar dan om de advertentieplekken die daarin beschikbaar zijn bovenaan de pagina. Je betaalt er logischerwijs voor om daar je advertentie te tonen, maar deze wordt wel door veel meer mensen gezien. SEA is daarom een effectieve online marketing tool die door veel organisaties wordt gebruikt.

Social

De verzamelnaam voor adverteren op social media is Social. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten sociale media waarop je kunt adverteren. Denk bijvoorbeeld aan Facebook en Instagram, maar ook de minder grote platformen zoals Pinterest. Al deze sociale media hebben een advertentieomgeving waar je advertentieruimte in kunt kopen die het mogelijk maakt om meer betalende klanten binnen te halen of producten af te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *