Als ondernemer wil je opvallen en naamsbekendheid creëren. Dit kun je natuurlijk online doen, maar ook offline! Je kunt in de stad, langs de snelweg of op een werkplaats reclame maken voor je bedrijf. Hoe je dat kunt doen? In deze blog geven wij jou tips. 

Kraan spuiten

Ben jij als ondernemer in het bezit van een mobiele kraan, rupskraan of of torenkraan? Deze kan je goed gebruiken om reclame te maken voor je onderneming. Door de kraan te spuiten in de kleuren van jouw huisstijl, val je meer op. Naast het spuiten van de kraan, kun je natuurlijk ook je webadres of telefoonnummer op de kraan laten zetten. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de experts van Gouweleeuw inschakelen: zij zijn gespecialiseerd in het spuiten van transportmiddelen. 

Reclameborden langs de weg

Een ander middel langs de weg zijn reclameborden. Veel bedrijven gebruiken deze manier van communiceren. Je kunt ervoor kiezen om borden te plaatsen binnen de stad, maar je kunt ook langs de snelweg een bord laten plaatsen. Het voordeel van deze manier van reclame is dat mensen het niet kunnen wegklikken of wegzappen! Door deze manier van reclame te combineren met andere middelen zoals radio of televisie, zul je zeker opvallen in Nederland!

Pop-up store

Steeds meer merken openen een pop-up store. Een tijdelijke winkel in een drukke winkelstraat. Door een pop-up store te openen kun je in korte tijd je nieuwe producten presenteren en direct het hele merk promoten. Een pop-up store is een goede manier om te polsen hoe mensen jouw dienst of product ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *