Bitvavo review

De wereld van crypto currency is een ingewikkelde. Het is daarom goed om je te verdiepen in alle mogelijke opties en vooral ook niet te snel beslissingen te nemen. Er worden nogal wat termen en namen om je hoofd gegooid maar research doen is altijd belangrijk. Daarom ben je ongetwijfeld bij deze Bitvavo review uitgekomen. Want wat is Bitvavo precies, en hoe betrouwbaar is het? Dat en meer ontdek je hier.

Over Bitvavo

Bitvavo is wat we noemen een exchange. Je kent ongetwijfeld wel de beurs waar aandelen worden verhandeld. Een exchange is ongeveer dat, maar dan voor cryptogeld. Eentje daarvan is dus Bitvavo. Bitvavo is een van de snelst groeiende cryptocurrency exchanges van Nederland. Het bedrijf uit Amsterdam startte in 2018 als cryptocurrency handelaar, met als doel om digitale valuta voor iedereen beschikbaar te maken. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot misschien wel de meest bekende exchange, al helemaal hier in ons land.

Bitvavo review

Waarom Bitvavo?

Het is dus een behoorlijk populaire exchange, maar waarom is dat eigenlijk? Nou, wat deze Bitvavo zo bijzonder maakt en beter dan de rest – volgens velen – is het gebruiksvriendelijke systeem. Want er is een uitgebreide klantenservice beschikbaar en je kunt er gemakkelijk inrollen met Bitvavo waardoor het ook voor de onervaren handelaar een goede optie is. De transactiekosten zijn bovendien erg laag, wat natuurlijk fijn is als je handelt met relatief kleine bedragen. 

Op Bitvavo kun je handelen in verschillende soorten munten. Enkele daarvan zijn:

  • Bitcoin Cash
  • Dash
  • Ethereum
  • NEO
  • Litecoin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *