Dus je hebt 10 jaar lang in een kantoorbaan gewerkt maar eigenlijk ben je een geboren ondernemer die gewoon nooit gedurfd heeft tot nu toe. Je hebt in die 10 jaren niet stilgezeten en na al die jaren ga je weg bij je stabiele baan en wordt je ZZP’er. En dan na 2-5 jaar zit je weer in je kantoorbaan met een depressie. De realiteit is dat een ondernemer zijn niet iets is wat je zomaar kan gaan doen als je “gewoon” werk gewend bent. Krijg betere resultaten door een personal coach in te schakelen. Tibor heeft vrij goede personal life coaches maar het belangrijkste is dat je iemand vindt met wie je klikt.

*Waarom de resultaten verbeteren

Zoals eerder gezegd is de realiteit dat je niet zomaar alles kan en dat tenzij je vanaf een jonge leeftijd hard gewerkt hebt terwijl je nog steun krijgt van je ouders het ondernemerschap heel moeilijk kan zijn. Je hebt simpelweg niet alle ervaring en vaardigheden die nodig zijn en personal coaching kan daarbij echt helpen. Ten eerste is een personal coach een vriend van jou die jou als persoon helpt en jou een beter leven wilt geven. Dat soort aandacht is heel goed voor werklust en motivatie. En een personal coach kan problemen van jou doorgronden in 2 weken terwijl je er zelf misschien je hele leven mee worsteld. Dat soort aandacht en expertise kun je niet zomaar zelf doen.

Wat doet een personal coach precies?

Over het algemeen doet een coach de volgende dingen: Hij heeft een oog voor jou. De personal coach leert jouw kennen en weet wat jij leuk en niet leuk vindt. Wat je goed kan. Wat jouw struikelblokken zijn. De personal coach zal dan met een daadwerkelijk plan komen dat je kan uitvoeren dat ook nog eens haalbaar is. En omdat de personal coach jou goed kent zal het plan echt goed afgesteld zijn op jou. Misschien wel beter dan dat je zelf zou kunnen. Ik zou zelf zeggen dat de personal coach met al zijn expertise sowieso een plan beter kan opstellen dan jou. En dat is waarom je betere resultaten krijgt door een personal coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *