Brandwerende kluis

Wanneer er brand uitbreekt op je kantoor, weet je pas wat er allemaal aanwezig was. Koop je alles opnieuw dan loopt dit aardig in de papieren, terwijl dit niet nodig was als je gebruik had gemaakt van een brandwerende kluis en andere producten. In de webshop van vdhsafes.nl vind je verschillende kasten, ladekasten en kluizen die brandwerend zijn, en al je spullen en papieren beschermen tegen zowel water als hitte. Een brand is al erg genoeg, bescherm daarom al je spullen goed.

Brandwerende kluis

Klantgegevens beschermd

Het staat natuurlijk niet netjes wanneer je als bedrijf niet meer de gegevens van je klanten hebt na een ongeluk in je kantoor, als financieel bureau bijvoorbeeld dien je ertegen beschermd te zijn. Niet alleen papieren zijn beschermd in een kluis, ook spullen als een externe harde schijf of USB sticks zijn veilig tegen de hitte van een brand of het water wat er wordt gebruikt. Want vaak wordt dit ook vergeten dat dit ernstige schade toebrengt aan je papieren en andere spullen.

Ook voor andere soorten kluizen

Er zijn meer kluizen in de webshop te zien dan alleen een brandwerende kluis, wil je een ander soort kluis dan ben je bij vdhsafes.nl ook welkom. Een kleine kluis voor sleutels in te bewaren, of een kluis die je mooi in kan bouwen ergens. Maar ook professionele ladekasten en archiefkasten die bestand moeten zijn tegen puin, stof en hitte van een brand. Vaak wordt er ook vergeten wat er voor stof vrijkomt wat zeker invloed kan hebben op digitale onderdelen als externe harde schijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *