CD-Reclame

Reclame is een heel belangrijk onderdeel van het hebben van een bedrijf. Zonder reclame weten mensen niet wie je bent en wat je doet als bedrijf. Zo zouden ze al willen ze een klus doen waar jij in gespecialiseerd bent niet eens aan jou kunnen denken, omdat ze niet weten dat je überhaupt bestaat. Er zijn duizenden manieren waarop je kunt laten zien dat je er bent. Dit kan door lichtreclame, met letters en lijnen zodat je opvalt in het donker. Dit kan ook door middel van autobelettering. Je bedrijfsnaam op de gevel van je winkel is ook een goede manier om reclame te maken. Spandoeken, binnenreclame, vlaggen en nog veel meer kunnen de mensen van CD-Reclame allemaal voor je maken. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

Corona Stickers

Tijdens het coronavirus moet je als winkel en iedere andere plek die binnen is bij jouw bedrijf bepaalde looproutes maken en mensen herinneren aan het feit dat ze afstand moeten houden. Met de corona stickers van CD-Reclame is dit kinderspel. Je plakt een paar stickers en voila, je bent helemaal corona klaar en mensen kunnen weer veilig binnen. 


Raamfolie

Raamfolie is een hele mooie oplossing voor reclame en privacy tegelijk. Door de folie kunnen mensen niet meer zomaar naar binnen kijken en als je jouw bedrijfsnaam en/of logo laat printen of uitsnijden kunnen mensen meteen zien welk bedrijf er zit en wat ze doen. Bekijk de website voor voorbeelden van raamfolie reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *